Movies & Series

Mijn series top 5 #2

series

De tijd veranderd en er komen nieuwe leuke series op mij pad. Welke series vind ik op dit moment waard om op mijn lijst te komen.

1. The walking dead

Als je deze serie wil kijken, moet je een sterke maag hebben. Er vliegen ingewanden, bloed, tanden en hersens door heel je beeldscherm. The walking dead gaat over een virus dat heerst in Amerika waardoor vele zijn veranderd in zombies. Als de sherrif “Rick Grimes” wakker wordt in een ziekenhuis vol met zombies moet hij het zien te overleven en zijn gezin zoeken. Onderweg vindt hij nog meer overlevenden. Wie overleeft het en wie niet? Wie kan je vertrouwen en wie niet? Super geweldige serie met een geweldige prachtverhaal. Het zet je aan het huilen en natuurlijk lachen, aarzel niet en kijk gauw!

TWD

2. Power

De serie volgt James St. Patrick, bijgenaamd “Ghost,” eigenaar van een populaire nachtclub van de stad van New York “Truth”. Daarnaast is hij een belangrijke speler in een van de grootste illegale drugs netwerken van de stad. Hij worstelt om het evenwicht in deze dubbelleven samen met zijn partner in crime Tommy Egan. Ook in het gebied van liefde leidt hij een dubbelleven. Een huwelijk met Tasha en een stiekeme relatie met agent Angela Valdez. Hoe loopt dit af? Kan hij het wel aan? Het is echt een top top top serie. Je kan tot uren in de nacht kijken. Als je toch niks te doen hebt, why not?

3. How to get away with murder?

Inderdaad, een hele goede vraag. Is dat wel mogelijk? Voor Annalise Keating, een professor in stafrecht aan de Universiteit van Middleton. Annalise selecteert een groep van haar beste studenten, Connor , Michaela, Asher, Laurel en Wes, die mogen meewerken op haar advocatenkantoor. Als haar advocatenkantoor een plaats delict wordt, begint het angstaanjagend te worden. Annalise zet alles op alles om haar studenten te redden. Een geweldige serie die weet hoe je het spannend moet houden.

4. Prison Break

Ja, ik weet dat ik me diep moet schamen dat ik het pas heb gezien. Waar was ik de afgelopen jaren? Waarom heb ik niet eerder gekeken. Het is geweldig, top, masterlijk, fantastisch, spannend en alles er op en eraan aan positieve beschrijvingen. Op een gegeven moment droomde ik zelf over prison break. Micheal en zijn broer gaan vaak vluchten en in mijn dromen ging ik ook steeds vluchten. Stupid, maar super geweldig. De serie gaat over Micheal die zijn broer uit de gevangenis wil halen. Er gebeuren onverwachte dingen die ongelofelijk geweldig zijn. Trouwens voor de oude fans en misschien wel nieuwe, Prison break komt misschien terug!!! Yeah..!

micheal

PS: Micheal Scofields en Lincoln Burrows zijn een prachtig plaatje om naar te kijken. Laten we eerlijk zijn, dames.

5. House of cards

Frank Underwood een man met wie je zeker niet wil sollen, is een meedogenloze congreslid die smacht naar meer. Thuis smeedt hij echter een eigen plan, met zijn vrouw Clair Underwood, om zich op gepaste wijze te wreken. Underwood heeft het op de hoogste positie in het Witte Huis gemunt: het presidentschap. Hoe hij dit doet is te gek. Het allerleukste is, is dat hij af en toe tegen ons praat. Heel persoonlijk. Hou je van politiek en een beetje spanning dan is house of cards wel iets voor jou.

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *