Personally

Beschrijf jezelf

describe

Vandaag stond ik in het centrum te staren naar mensen en  realiseerde ik me hoeveel verschillende mensen er bestaan op de wereld met verschillende gedachtes, karakter, geloof, meningen, uiterlijk, innerlijk etc. Het zijn er echt zoveel, maar als je aan een persoon vraagt om je zelf te beschrijven, krijg je hetzelfde te horen: “Ik ben lief.”, “Ik ben soms koppig” en nog meer van dat soort beschrijvingen. Vandaag dacht ik laat ik eens EERLIJK mezelf beschrijven. Zowel de negatieve als de positieve punten:

  • Arrogant; Af en toe geef ik mensen van die blikken dat ruzie zoekt. Zo heb ik ooit op werk een reactie gehad van een vrouw “Als blikken konden doden, was ik nu dood geweest”, maar helaas ze stond er nog.
  • Goed geheugen; Als iemand iets kwijt is, ben ik degene die het terugvindt, omdat ik het een keer ergens heb gezien en heb onthouden. Het is handig, maar kan ook eng zijn. Namen onthouden van 20 mensen doe ik binnen 5 minuten.
  • Saai; Als er een persoon is hier op aarde waar je zeker niet de hele dag in een kamer wil zitten, ben ik het wel. mijn gesprekken zijn zo saai. Het gaat altijd over hetzelfde onderwerpen: werk, series, films en eten. Meer krijg je niet te horen.
  • Eerlijk; Wil je een eerlijke mening horen over je nieuwe jurk of een ander belangrijk iets, vraag het mij. Het kan af en toe kwetsend zijn, maar mijn mening is altijd eerlijk.
  • Lui; Soms kan ik mezelf wel wurgen. Luiheid kan mij soms zo beheersen en ik doe dan de hele dag niks en krijg de volgende spijt. Dat moet echt veranderen.
  • Creatief; Voor oplossingen van bepaalde problemen of het maken van iets leuks kun je me gerust een mailtje sturen. De leukste en creatiefste ideeën komen bij me op.

Dit was een beetje Naoual.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *