Personally

Gênantste moment ooit in mijn leven

awkward

Iedereen heeft een moment in zijn/haar leven gehad die je niet zomaar vergeet. Mijn moment was zeker 11 jaar geleden gebeurd en als ik er aan denk, moet ik steeds lachen. Dat moment was zo raar dat ik af en toe twijfel of het nou echt iets is gebeurd of in een nachtmerrie. Maar nee hoor het is echt gebeurd, want mijn zusjes kunnen het ook nog glashelder herinneren.

Het was een normale schooldag en ik werd wakker. Ik keek naar de klok en schrok, want het was al half 9. Om half 9 hoor je al op school te zijn. Dus ik snel opstaan en mijn zusjes wakker maken en wij snel onze haren doen en weg waren wij. Mijn moeder helpt ons meestal, maar we waren zo snel dat ze niet in de gaten had dat we weg waren. Eenmaal op het schoolplein aangekomen, was de schooldeur al dicht. Toen wisten wij, klaar wij zijn echt zwaar te laat! Ik belde aan en wij maar wachten en niemand deed open. Toen liepen wij naar de achterkant en daar aanbellen, maar nog steeds deed niemand open. Wat gek, er horen echt mensen op school te zijn. Er was geen teken van leven, zowel op straat niet als op school. Mijn zusjes en ik begonnen te huilen en op de deuren te slaan (hahaha, lachwekkend als ik eraan denk). Daarna hadden we opgegeven en gingen we voor de deur zitten en janken… wordt vervolgd.

Wat was er nou? Hoe kan dit? Nou…

Ineens kwam er een juf naar ons toe en zei: “Dames wat doen jullie hier zo VROEG?” Blijkt dat het half 8 was i.p.v. half 9. Jeetje, wat een opluchting was dat voor ons en wij zijn toen snel naar huis toegegaan, want anders zou onze moeder haar zorgen maken.

Heb jij ooit zo een gek verhaal gehoord? Nee he… AWKWARD

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *