Uncategorized

Mijn favoriete apps

apps

Herken je nog die tijden  toen we  een mobieltje kregen waar we mee konden bellen, spelletjes spelen en als je geluk had foto’s en video’s maken. Die tijden zijn echt veranderd. Tegenwoordig kan je van alles doen met je telefoon. Met elkaar praten zonder je  beltegoed in de gaten te houden, films en series kijken, eten bestellen en nog veel meer. Echt bizar!  Het is een voordeel, maar ook echt een nadeel. Al die apps vreten je batterijen helemaal leeg.

 

Elke dag moet je je telefoon laden terwijl je dat vroeger één keer in de week deed. Voor je het weet, moeten we ieder uur gaan laden. Ik moet er niet eens aandenken.  Er zijn wel duizenden apps die een ander functie hebben. Sommige moet je hebben en andere zijn nutteloos. Iedereen heeft vast één favoriete app of 5 of meer. Wat zijn mijn favoriete apps?

Whatsapp
Mijn nummer 1 en vast en zeker ook die van jou. Er geen enkel dag voorbij gegaan dat ik niet heb geappt. Oke misschien 2 keer, omdat ik onderweg was naar Marokko, maar ik had geen keus. Appen zie ik als een dagelijkse behoefte. Een behoefte die ik echt elke dag moet uitvoeren. Ik kom nu denk ik over alsof ik zwaar verslaafd ben, maar dat valt mee. Het irritante aan deze app is dat je snel raakt afgeleid. Voorderest blijft dit mijn nummer 1 app!

Facebook
De meeste nieuwtjes, roddels en andere oninteressante dingen haal ik hier vandaan. Ik heb wel 770 vrienden en ik niemand in het echt! Facebook heeft af en toe gewoon van die leuke afbeeldingen en grappige video’s die je niet mag missen. Zelf heb ik 2 pagina’s die ik beheer en het is geweldig! Maar ik moet eerlijk zijn facebook heeft mijn leven wel veranderd. Zowel positief als negatief.

WeHeartIt
Elke tienermeisje moet deze app op haar telefoon hebben. Bijna alle afbeeldingen die ik hier plaats zijn afkomstig van deze geweldige app. Er zijn zoveel soorten afbeeldingen van wereldwijd. En nee, het zijn niet amateuristische afbeeldingen. Het zijn afbeeldingen gemaakt door experts! Als je deze app niet hebt. Download hem nu!

wehearit

De edele koran
Het prachtige boek van onze geloof is nu ook digitaal te vinden. Elke dag voor het slapen gaan, lees ik uit dit boek. Ik vind het persoonlijk fijner om via de app te lezen dan uit het echte boek. Vooral bij het slapen gaan, want anders heb ik een bureaulamp nodig en noem maar op, maar wat de nadeel ook is, is dat ik snel raak afgeleid en dan naar andere apps ga. Ik ben gewoon eerlijk.

Netflix
Als je verslaafd bent aan series en films dan heb je vast deze app op je telefoon. Je moet wel een abonnement aansluiten en 7,99 per maand betalen, maar dat vind ik niet erg.  Deze app is geweldig, omdat je Nederlandse ondertiteling hebt en het loopt nooit vast en het is niet illegaal. Alleen het nadeel is dat het assortiment nog best klein is. Daar moeten ze echt gauw wat aandoen.

Dit zijn ongeveer mijn favoriete apps en meer heb ik niet. Wat zijn jouw favoriete apps?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *