Uncategorized

Mijn series top 5

series

In mijn leven heb ik veel vrije tijd en die vul ik door verschillenden dingen te doen. Mijn grootste hobby is serie kijken en af en toe films. Sinds 2009 kijk ik naar series en dat is alweer 5 jaar geleden. De eerste serie die ik keek was Ghost whisperer en daarna Grey’s anatomy. Sinds ik weet dat je ook series kan kijken via het internet, kijk ik samen met Amerika mee.

Grey’s anatomy
Dit is een serie die zich afspeelt in een grote ziekenhuis waar van alles en nog wat gebeurt. Shonda Rhimes heeft echt een geweldige serie in leven gebracht. Het laat me lachen en soms huilen. Er worden verschillende gevoelens naar boven gebracht. Grey’s anatomy komt meestal op een maandag op net5, maar omdat ze in Amerika verder zijn dan hier, kijk ik liever via het internet. Niet altijd de mooiste kwaliteit, maar daar gaat het mij niet om.

Revenge
Emily Thorne keert terug naar een stad om daar de zomer door te brengen. Ze huurt een huisje naast de familie Grayson. Maar dat doet ze niet zomaar: als kind woonde ze in dat huisje met haar vader. In werkelijkheid heet Emily eigenlijk ‘Amanda Clarke’. Haar vader is lang geleden bedrogen en bestolen geweest door de familie Grayson en nadat haar vader in de gevangenis overleden is, keert ze terug om wraak te nemen op iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Bovenaan haar lijstje staat ‘Victoria Grayson’ , de moeder van de familie Grayson, die ook met Emily’s vader een affaire heeft gehad. Het klinkt allemaal verwarrend, maar het is een geweldige serie!

Pretty little Liars
De titel zegt al genoeg. Het gaat over 4 mooie meisjes die hartstikke goed kunnen liegen en een oceaan vol met geheimen hebben. Alleen zorgen deze leugens en geheimen  voor problemen. Het was eerst een groep van 5 meiden, maar 1 werd vermist. Na haar dood werden de meiden gestalkt door een persoon genaamd A en deze persoon laat ze maar niet met rust!

pretty little liars

Grimm
De serie gaat over een politierechercheur die tevens een zogenaamde grimm is, iemand die strijdt tegen aparte wezens. Die wezens zien eruit als doodgewone mensen, maar een grimm kan zien wat ze in werkelijkheid zijn. Ze zijn veelal geïnspireerd op de wezens die voorkomen in de sprookjes van de gebroeders Grimm. Het klinkt kinderachtig en niet leuk, maar geloof me dat dacht ik ook, maar ik heb 3 seizoenen in 3 weken bekeken.

The blacklist
De meest gezochte crimineel ter wereld, Raymond ‘Red’ Reddington , komt het hoofdkantoor van de FBI spontaan binnengelopen om zich over te geven. Hij zegt de FBI te willen helpen met de jacht op terroristen, maar wel op één voorwaarde: hij wil alleen zijn verhaal vertellen aan de net afgestudeerde FBI-agente Elizabeth ‘Liz’ Keen . De FBI besluit in te gaan op het aanbod, maar heeft grote twijfels over de geloofwaardigheid van zijn verhalen. Elke dag maken ze wat mee en Liz komt achter andere persoonlijke feiten over haar leven.

Er zijn meer series die ik kijk zoals suits, twisted en under the dome.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *