Uncategorized

My Wishlist

20140325103114

Als tiener heb je vaak wensen die je wil verwezenlijken . Sommige kan je vervullen als het maar realistisch blijft natuurlijk. Ik zeg altijd: “Wensen zijn er om ze te vervullen.” Daarom probeer ik dat ook te doen, maar wat zijn mijn wensen eigenlijk?

 

1. Boottochtje maken naar London
Een van mijn wensen is het maken van een boottochtje naar London en het liefst middennacht. Ik heb vaker boottochtjes gemaakt, maar dat was dan onderweg naar Marokko en die vind ik maar saai. London is de hoofdstad in England en ik wil er heel graag heen. Als ik aan London denk, zie ik de bekende rode bus en historische gebouwen voor me die ik graag wil bezoeken.

2. Een tour maken in de splash tour bus

Als ik die grote gele bus zie in het water krijg ik gelijk kriebels in mijn buik. De splash tour bus is een bus die zowel op de weg te vinden is als in het water.  De meeste mensen willen liever niks horen als ik praat over de bus, omdat ze het eng vinden. Ik daarentegen kan niet wachten tot ik een reisje mag maken in deze bus en het leukste is dat je een combinatiekaart kan reserveren. Dat betekent dat je na de tour nog naar een andere leuke accommodatie kan gaan. Wil jij ook graag een reisje maken in de splash tour bus. Kijk dan op de website van splash tours. http://www.splashtours.nl/

splashtours-varen-rotterdam

3. Een goede camera van Nikon kopen
Ieder blogger houdt ervan om leuke foto’s te maken en te plaatsen in een bericht. Om goede en mooie foto’s te kunnen maken, heb je wel een goede camera nodig. Naast het maken van foto’s voor de blog vind ik het geweldig om foto’s te maken van de natuur en andere mooie details. Ook heb ik een tijdje nagedacht om zelf foto’s te maken op bruiloften van familieleden dat kost hun ook minder.  En natuurlijk mag een nicht foto’s maken op mijn bruiloft.

4. Een gezin stichten
Deze wens staat denk ik op iedereens wenslijstje. Wie wil nou geen man en kinderen in de toekomst? Dit is een toekomstdroom waar ik op wacht sinds mijn 14de. Erg vroeg he, maar ik houd zoveel van kinderen en paste bijna elke dag op mijn zusjes, broertje, neefjes en nichtjes. Ik vond het echt geweldig, maar nu wil ik liever een eigen kleine ik waar ik heel mijn leven op kan passen samen met mijn toekomstige man.

vaderenzoon

5. Naar mekka toe
Als je een moslim bent, is het onmogelijk als je deze  wens niet op je lijstje hebt staan. Deze wens wil ik graag vervullen zodra ik getrouwd ben. Dan ben ik nog jong en heb ik nog geen kinderen. Naar mekka toe gaan is echt een levensdroom, een droom die ik zo snel mogelijk wil verwezenlijken en het liefst met mijn man of met mijn ouders lijkt me ook geweldig! Wie weet als ik het geld heb, ga ik zowel met mijn ouders als mijn man, in sha allah!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *